Villiviikuna-hillo on ensimmäinen Slow Food -presidium Makedonian tasavallasta.
Se valmistetaan ja tarjoillaan esivanhempiemme esimerkin mukaan, kun vieraita tulee, lasillisen veden kanssa, makeaa käytetään lisänä jälkiruokiin tai osana joitakin erikoisuuksia.
HUNAJAPAPRIKAT (APPLESIINI) PURKEISSA HORECA:lle JA TEOLLISUUDELLE MAKEASSA JA HAPPAASSA LIEMESSÄ, KÄÄRITYT JA VALMIIT TÄYTETTÄVÄKSI
Rapsakka, makea ja miellyttävän hapan, hunajapaprikat ovat viimeisin trendi täytetyissä antipastoissa. Lisää kirkasta oranssia tarjottimellesi tai purkkituoteportfoliollasi innovatiiviseksi sekoitukseksi ja ainutlaatuiseksi mauksi. Ne sopivat erinomaisesti juustotäytteisiin resepteihin tai koristeeksi.
Tarjoilu kaapin päällä etäyksiköllä tai liitettävällä R290-yksiköllä leivonnaisille ja jälkiruoille jne. Kestävä ja ergonominen, se on suunniteltu tekemään puhdistamisesta ja huollosta mahdollisimman helppoa.
Sopii pienistä myymälöistä halpakauppoihin, supermarketteihin ja hypermarketteihin.
Voidaan monistaa ilman sivupaneeleita, jotta esittelyssä säilyy jatkuvuus.
Saatavana 5 pituudessa sekä avoimilla että suljetuilla kulmilla.
Erinomainen tuotteen säilyvyys kaikissa lämpötilaluokissa ilman energiatehokkuuden uhraamista.
Sigma-mallisto on myös saatavana seuraavissa versioissa:
varastotilalla, itsepalvelu, kuuma, bain marie, neutraali, leivonnaisille...
Pituus: 1250, 1875, 3125, 3750
Lämpötila: 0 / +2 +3 / +5
Luokka: 3M1 – 3M2
Tämä kurpitsahillo on makea herkku, joka todennäköisesti tulee olemaan yksi suosikeistasi monien hillojen joukossa: kurpitsahillo: rapea ja rapsakka ulkopinta, pehmeä ja murea sisältä. Sen valmistaminen vie melko paljon aikaa, mutta luota minuun, kun olet maistanut edes yhden palan, ymmärrät, että se oli kaiken vaivan arvoista!
Monien ihmisten suosikkiviljelmiä ovat mansikat. Pienet, maukkaat ja makeat punaiset mansikat ovat lasten ja aikuisten rakastamia. Mansikkahillo on oikea valinta makeuttamiseen, kun vieraita on kutsuttu, ja sitä voi käyttää kakkujen ja leivonnaisten valmistamiseen tai hedelmäjäätelön kastikkeena.